Aceste fursecuri sunt numai bune alaturi de lapte, la micul dejun, de luat la pachet la servici, si este deasemenea ,,un dulce'' sanatos, fiind facut din fulgi de cereale.
Ingrediente:1/2 ceasca faina
1/2 ceasca fulgi ovaz
1/2 ceasca stafide aurii
1/2 lingurita bicarbonat
1 1/2 lingurita scortisoara
1/4 lingurita sare
1/4 ceasca ulei
1 ou mare
1/2 ceasca suc mere
1 lingurita brandy
Preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180-200 gradeC.Combina faina + bicarbonat + scortisoara + sare.
Bate oul separat cu uleiul, sucul si brandy.
Adauga ingredientele uscate incet, amestecand.
Incorporeaza fulgii de ovaz si stafidele.
Pune in tava turtite de marime medie cu lingura si lasa la copt 10-12 minute.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu