Hi, Welcome to my blog, enjoy reading.
RSS

25.11.2009

Pui cu legume - in stil chinezesc




Sosurile (lipseste sosul de soia)si ingredientele necesare:

Ingrediente:
Piept de pui
taitei de orez (sau de fasole)
amidon
o vanata
telina
ardei
ceapa
supa de pui (se poate inlocui cu apa)
Sosuri:sos iute de ardei, otet de orez,ulei se susan,sos de peste (se poate inlocui cu sos de soia)

Preparare:
Intai se pun taiteii in apa calduta sa se inmoaie (trebuie cam 8-10 minute sau dupa instructiunile de pe ambalaj)timp in care se taie toate legumele si puiul cubulete.
Cubuletele de pui se tavalesc prin amidon si se prajesc in putin ulei de susan (sau wok oil sau de arahide). Cand incep sa se sumeneasca bucatile de pui se scot din tigaie si in locul lor se adauga la prajit vinetele taiate precum cartofii pentru prajit, apoi ceapa,telina,ardeiul si le lasam sa se prajeasca si ele ,neaparat la foc iute. Adaugam sosurile de peste, iute si de susan.
La sfarsit se pune puiul peste legumele din tigaie si spoi taiteii de orez si supa, se mai lasa putin pe foc dupa care este gata.

1 comentarii:

Paradis spunea...

Cu tot parfumul florilor, cu toate luminile din lume, cu toate zambetele copiiilor iti doresc ca visele sa ti se indeplineasca. Sa ai parte de cel mai frumos 2010! La Multi Ani!

Prietenii mei

Toate retetele sunt pe Petitchef
Related Posts with Thumbnails